ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Service Κλιματιστικού

Σε αναζήτηση για service κλιματιστικου αθηνα η εταιρεία psyktikos24.gr παρέχει ολοκληρωμένες κλιματιστικές υπηρεσίες. ΓΙΑ SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία και αναλαμβάνουν εργασίες σχετικές με συντήρηση κλιματιστικών μονάδων κάθε τύπου.

Ερχόμαστε στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!
Συντήρηση Κλιματιστικού Αθήνα

SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ

Αναλαμβάνουν τη συντήρηση και το service κλιματιστικών άμεσα και σε προσιτές τιμές.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες κλιματισμού από την psyktikos24.gr

Με το πέρασμα των χρόνων, η εταιρεία psyktikos24.gr ανέπτυξε το εύρος του εργασιακού κύκλου παρέχοντας πλέον ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν τη συντηρηση κλιματιστικου αθηνα, το service κλιματιστικου αθηνα. Αναλαμβάνουμε έργα κλιματισμού μέχρι πολύπλοκες εγκαταστάσεις κλιματιστικών μονάδων σε Αθήνα και όλη την Ελλάδα. Φέρνουμε εις πέρας κάθε κλιματιστική εργασία σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, όπως νοσοκομεία, εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, ξενοδοχεία, χώροι εστίασης, κ.α.

Επισκευάζουμε και συντηρούμε κάθε τύπου κλιματιστικού!
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Συντήρηση κλιματιστικού (Service) Αθήνα

Το κλιματιστικό σας με την πάροδο των χρόνων μπορεί να εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εστίες μικροβίων με αποτέλεσμα το ετήσιο service κλιματιστικου αθηνα να είναι επιτακτικό ιδιαίτερα όταν αφορά πάσχοντες με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και παιδιά.


Συχνά Προβλήματα – Βλάβες Κλιματιστικού

Έλλειψη ψυκτικού υγρού

Η έλλειψη ψυκτικού υγρού μπορεί να μειώσει την απόδοση του κλιματιστικού και οφείλεται είτε σε ελλειπή πλήρωση κατά την εγκατάσταση είτε σε διαρροή.

Κακή συντήρηση

Η κακή συντήρηση του κλιματιστικού αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για την χαμηλή του απόδοση. Για παράδειγμα, ενδείκνυται ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού.

Βλάβη πλακέτας

Βλάβη στην ηλεκτρονική πλακέτα του κλιματιστικού μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απόδοση του κλιματιστικού ή σε μη λειτουργία του.

Βλάβη στους αισθητήρες

Εάν κάποιος αισθητήρας ή θερμοστάτης του κλιματιστικού μετακινηθεί από τη θέση του ή χαλάσει, τότε το κλιματιστικό θα αρχίσει να δυσλειτουργεί.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ

Αναλαμβάνουμε άμεσα και οικονομικά
την συντήρηση και service όλων των κλιματιστικών.

Μαρτυρίες Πελατών

Άκης Αλεξάνδρου17 Σεπτεμβρίου, 2019

Πλέον για SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ εμπιστευόμαστε την εταιρεία psyktikos24.gr. Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς κρυφές χρεώσεις και αστερίσκους.

Λέτα Αργυρίου10 Αυγούστου, 2019

Κατόπιν ακατάπαυστης λειτουργίας εν μέσω καλοκαιριού, το κλιματιστικό μας χάλασε. Καλέσαμε για ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ και δώσατε ξανά ζωή στο κλιματιστικό μας.

Γιώργος Περάκης15 Ιούλη, 2019

Διαπιστώσαμε πως το κλιματιστικό μας είναι η αιτία για την πτώση του γενικού ρελέ στο σπίτι μας. Φωνάξαμε άμεσα τεχνικό που έδωσε γρήγορα τέλος στο πρόβλημα.