ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Επισκευή Κλιματιστικού

Σε αναζήτηση για Επισκευή Κλιματιστικού Αθήνα η εταιρεία psyktikos24.gr παρέχει ολοκληρωμένες κλιματιστικές υπηρεσίες. ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία και αναλαμβάνουν εργασίες σχετικές με εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων κάθε τύπου.

Ερχόμαστε στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!
Επισκευή Κλιματιστικού Αθήνα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ

Αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και την επισκευή κλιματιστικών άμεσα και σε προσιτές τιμές.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες κλιματισμού από την psyktikos24.gr

Με το πέρασμα των χρόνων, η εταιρεία psyktikos24.gr ανέπτυξε το εύρος του εργασιακού κύκλου παρέχοντας πλέον ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν τη εγκατασταση κλιματιστικου αθηνα, επισκευη κλιματιστικου αθηνα. Αναλαμβάνουμε έργα κλιματισμού μέχρι πολύπλοκες εγκαταστάσεις κλιματιστικών μονάδων σε Αθήνα και όλη την Ελλάδα. Φέρνουμε εις πέρας κάθε κλιματιστική εργασία σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, όπως νοσοκομεία, εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, ξενοδοχεία, χώροι εστίασης, κ.α.

Επισκευάζουμε και συντηρούμε κάθε τύπου κλιματιστικού!
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Εγκατάσταση και επισκευή κλιματιστικού Αθήνα

Η εγκατάσταση και επισκευη κλιματιστικου αθηνα πρέπει να γίνεται πάντοτε από έμπειρους ψυκτικούς μιας που η λειτουργικότητα και απόδοσή του εξαρτώνται από αυτό. Τα κλιματιστικά είναι μηχανήματα που χρειάζονται σωστή συντήρηση και καθαρισμό, ώστε να μπορούμε να αναπνέουμε καθαρό αέρα.


Συχνά Προβλήματα – Βλάβες Κλιματιστικού

Έλλειψη ψυκτικού υγρού

Η έλλειψη ψυκτικού υγρού μπορεί να μειώσει την απόδοση του κλιματιστικού και οφείλεται είτε σε ελλειπή πλήρωση κατά την εγκατάσταση είτε σε διαρροή.

Κακή συντήρηση

Η κακή συντήρηση του κλιματιστικού αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για την χαμηλή του απόδοση. Για παράδειγμα, ενδείκνυται ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού.

Βλάβη πλακέτας

Βλάβη στην ηλεκτρονική πλακέτα του κλιματιστικού μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απόδοση του κλιματιστικού ή σε μη λειτουργία του.

Βλάβη στους αισθητήρες

Εάν κάποιος αισθητήρας ή θερμοστάτης του κλιματιστικού μετακινηθεί από τη θέση του ή χαλάσει, τότε το κλιματιστικό θα αρχίσει να δυσλειτουργεί.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ

Αναλαμβάνουμε άμεσα και οικονομικά
την εγκατάσταση και επισκευή όλων των κλιματιστικών.

Μαρτυρίες Πελατών

Άκης Αλεξάνδρου17 Σεπτεμβρίου, 2019

Πλέον για ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ εμπιστευόμαστε την εταιρεία psyktikos24.gr. Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς κρυφές χρεώσεις και αστερίσκους.

Λέτα Αργυρίου10 Αυγούστου, 2019

Κατόπιν ακατάπαυστης λειτουργίας εν μέσω καλοκαιριού, το κλιματιστικό μας χάλασε. Καλέσαμε για ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ και δώσατε ξανά ζωή στο κλιματιστικό μας.

Γιώργος Περάκης15 Ιούλη, 2019

Διαπιστώσαμε πως το κλιματιστικό μας είναι η αιτία για την πτώση του γενικού ρελέ στο σπίτι μας. Φωνάξαμε άμεσα τεχνικό που έδωσε γρήγορα τέλος στο πρόβλημα.