ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΒΑΡΚΙΖΑ

Ψυκτικός, Ψυκτικοί Βάρκιζα

Σε αναζήτηση για Ψυκτικοί Βάρκιζα η εταιρεία psyktikos24.gr παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως επισκευή-εγκατάσταση-συντήρηση οικιακών ψυγείων, επαγγελματικών ψυγείων και συστημάτων κλιματισμού σε Βάρκιζα και Αττική. Όλοι οι ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΒΑΡΚΙΖΑ μας διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και αναλαμβάνουν εργασίες σχετικές με εγκατάσταση κλιματιστικών, service και επισκευή κλιματιστικού και κλιματιστικών μονάδων κάθε τύπου.

Όλοι οι ψυκτικοί μας έρχονται στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!
Ψυκτικός, Ψυκτικοί Βάρκιζα

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΒΑΡΚΙΖΑ

Αναλαμβάνουν έργα ψύξης και κλιματισμού άμεσα και σε προσιτές τιμές.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψύξης και κλιματισμού από την psyktikos24.gr

Με το πέρασμα των χρόνων, η εταιρεία psyktikos24.gr ανέπτυξε το εύρος του εργασιακού κύκλου παρέχοντας πλέον ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την επισκευή (service) και εγκατάσταση κλιματιστικών, την επισκευή (service) και εγκατάσταση ψυγείων και την εγκατάσταση ψυκτικών θαλάμων. Οι αδειούχοι ψυκτικοι βαρκιζα μας αναλαμβάνουν από απλά έργα ψύξης και κλιματισμού μέχρι πολύπλοκες εγκαταστάσεις κλιματιστικών μονάδων και ψυκτικών θαλάμων σε Βάρκιζα και όλη την Ελλάδα. Ο κάθε ψυκτικος βαρκιζα ξεχωριστά είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε ψυκτική εργασία σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, όπως νοσοκομεία, εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, ξενοδοχεία, χώροι εστίασης, κ.α.

Επισκευάζουμε και συντηρούμε κάθε τύπου ψυγείου και κλιματιστικού!
ΨΥΚΤΙΚΟΣ, ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΒΑΡΚΙΖΑ

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Συντήρηση κλιματιστικού (Service) Βάρκιζα

Το κλιματιστικό σας με την πάροδο των χρόνων μπορεί να εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εστίες μικροβίων με αποτέλεσμα η ετήσια συντήρησή του από έναν επαγγελματία ψυκτικός Βάρκιζα να είναι επιτακτική ιδιαίτερα όταν αφορά πάσχοντες με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και παιδιά.


Εγκατάσταση και επισκευή κλιματιστικού Βάρκιζα

Η εγκατάσταση και επισκευή ενός κλιματιστικού πρέπει να γίνεται πάντοτε από έμπειρους ψυκτικούς μιας που η λειτουργικότητα και απόδοσή του εξαρτώνται από αυτό. Τα κλιματιστικά είναι μηχανήματα που χρειάζονται σωστή συντήρηση και καθαρισμό, ώστε να μπορούμε να αναπνέουμε καθαρό αέρα.


Απεγκατάσταη (αποσύνδεση) κλιματιστικών

Η απεγκατάσταση ενός κλιματιστικού, είναι μια εργασία που πρέπει να την εκτελεί τεχνίτης ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΒΑΡΚΙΖΑ. Τις περισσότερες φορές η απεγκατάσταση του κλιματιστικού γίνεται είτε επειδή θέλουμε να πάρουμε μαζί μας το κλιματιστικό (λόγω μετακόμισης) είτε επειδή θέλουμε να το τοποθετήσουμε σε διαφορετική θέση. Σε κάθε περίπτωση η αποσύνδεση του κλιματιστικού θα πρέπει να γίνει βάσει συγκεκριμένων οδηγιών και με απόλυτη ασφάλεια.


Εγκατάσταση και επισκευή οικιακών ψυγείων Βάρκιζα

Η psyktikos24.gr, με τους έμπειρους και τους άκρως τεχνικά καταρτισμένους ψυκτικούς, έχει σαν πρωταρχικό στόχο την άμεση επίλυση κάθε προβλήματος που σχετίζεται με το οικιακό σας ψυγείο (όπως ψυγεία μονόπορτα και δίπορτα, ψυγειοκαταψύκτες, ψυγεία ντουλάπες και εντοιχιζόμενα, ψυγείο κρασιών) με συνέπεια και επαγγελματισμό.


Εγκατάσταση και επισκευή επαγγελματικών ψυγείων Βάρκιζα

Οι έμπειροι ψυκτικοί μας αναλαμβάνουν επισκευή, εγκατάσταση, service και συντήρηση κάθε τύπου επαγγελματικών ψυγείων σε Βάρκιζα και Αττική όπως επαγγελματικά ψυγείου τύπου πάγκοι, mini bar, self service, παγομηχανές, παγωτομηχανές και ψύκτες νερού.


Εγκατάσταση και επισκευή ψυκτικών θαλάμων

Στην psyktikos24.gr αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και επισκευή ψυκτικών θαλάμων σε αυτοκίνητα βαν, φορτηγά αυτοκίνητα και εγκαταστάσεις. Διαθέσιμες μετασκευές για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και φορτηγών. Επισκευές πατωμάτων, ανοίγματα πλαϊνών πορτών, κουρτίνες, κ.α


Συχνά Προβλήματα – Βλάβες Κλιματιστικού

Έλλειψη ψυκτικού υγρού

Η έλλειψη ψυκτικού υγρού μπορεί να μειώσει την απόδοση του κλιματιστικού και οφείλεται είτε σε ελλειπή πλήρωση κατά την εγκατάσταση είτε σε διαρροή.

Κακή συντήρηση

Η κακή συντήρηση του κλιματιστικού αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για την χαμηλή του απόδοση. Για παράδειγμα, ενδείκνυται ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού.

Βλάβη πλακέτας

Βλάβη στην ηλεκτρονική πλακέτα του κλιματιστικού μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απόδοση του κλιματιστικού ή σε μη λειτουργία του. Ένας έμπειρος ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΒΑΡΚΙΖΑ μπορεί να επιδιορθώσει την βλάβη στην πλακέτα.

Βλάβη στους αισθητήρες

Εάν κάποιος αισθητήρας ή θερμοστάτης του κλιματιστικού μετακινηθεί από τη θέση του ή χαλάσει, τότε το κλιματιστικό θα αρχίσει να δυσλειτουργεί.

ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Αναλαμβάνει άμεσα και οικονομικά
την επισκευή και service ψυγείου και κλιματιστικού κάθε τύπου.

Συχνά Προβλήματα – Βλάβες Ψυγείου

Το ψυγείο δεν παγώνει

Το πιθανότερο να οφείλεται σε πρόβλημα με τον θερμοστάτη. Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ φροντίζει να τον ανεβάσει λίγο προκειμένου να γίνεται σωστός έλεγχος του συμπιεστή.

Διαρροή νερού

Το πιθανότερο να οφείλεται σε χαλασμένο σωληνάκι του ψυγείου, είτε σε ελλατωματική βαλβιδα του νερού. Συνήθως το πρόβλημα αυτό αφορά ψυγεία ντουλάπες.

Δεν βγάζει παγάκια

Το πιθανότερο να οφείλεται σε βλάβη της παγομηχανής ή του μηχανισμού που βγάζει τα παγάκια στο ποτήρι.

Κάνει θόρυβο

Ενδέχεται η βλάβη να εστιάζεται στο μοτέρ ή σε κάποιον ανεμιστήρα του ψυγείου. Το πιθανότερο το service του ψυγείου να είναι αναγκαίο.

Μαρτυρίες Πελατών

Άκης Αλεξάνδρου17 Σεπτεμβρίου, 2019

Πλέον για ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΒΑΡΚΙΖΑ εμπιστευόμαστε την εταιρεία psyktikos24.gr. Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς κρυφές χρεώσεις και αστερίσκους.

Λέτα Αργυρίου10 Αυγούστου, 2019

Κατόπιν ακατάπαυστης λειτουργίας εν μέσω καλοκαιριού, το κλιματιστικό μας χάλασε. Καλέσαμε για ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΒΑΡΚΙΖΑ και εντός μισάωρου ο ψυκτικός της εταιρείας είχε ήδη δώσει ξανά ζωή στο κλιματιστικό μας.

Γιώργος Περάκης15 Ιούλη, 2019

Διαπιστώσαμε πως το ψυγείο μας είναι η αιτία για την πτώση του γενικού ρελέ στο σπίτι μας. Φωνάξαμε άμεσα τεχνικό ψυχτικό για SERVICE ΨΥΓΕΙΟΥ ΒΑΡΚΙΖΑ.